Frokostordning i København: Vælg bæredygtigt

Frokostordning i København: Vælg bæredygtigt

Leder du efter frokostordning i København? Så har du sikkert allerede orienteret dig på nettet. I så fald har du garanteret fundet en hel del forskellige udbydere. Du bør dog ikke bare stille dig tilfreds med den første, den bedste, uden at have undersøgt deres værdier. Når der er så mange at vælge mellem, kan du nemlig sagtens tillade dig at stille forskellige krav. Det gælder fx kravet om kvalitet, friske råvarer og bæredygtighed. Med det klima vi har i dag, kan vi ikke tillade os at lukke øjnene for madproduktionens store CO2-produktion. Derfor bør vi også tænke klimavenligt, når det kommer til valg af frokostordning i København. Heldigvis har jeg fundet den helt rigtige frokostordning, som jeg med glæde vil introducere dig for.

Nordic Catering: klimavenlig kvalitetsfrokost

Nordic Catering har i mere end 10 år leveret mad til sultne medarbejdere hver eneste dag, og deres popularitet er ikke uden grund. De er nemlig en af de virksomheder, der leverer frokostordning i København af høj kvalitet og samtidig tænker bæredygtigt. Umiddelbart kan man være bange for, at en buffet skaber unødigt madspild og derved øget CO2-udledning. Men hos Nordic Catering bestræber de sig særligt på at bekæmpe madspild og tilpasser nøje mængden af mad til din virksomhed. Du skal dog ikke være bekymret for at nogen går sultne fra spisepausen. Der er altid mad nok til alle medarbejderne – både kødspisere, veganere og allergikere.

Skræddersyet frokostordning til din virksomhed

Nordic Catering sætter en ære i at skræddersy jeres frokostordning i København, så den passer til alle behov – også dem, der spiser vegansk eller har allergier. Hvis din virksomhed vil gøre en fælles indsats for at begrænse CO2-udledningen, kan I vælge tilbuddet om en kødfri dag. Så skal kokkene nok vise jer, at man sagtens kan spise sundt, lækkert og mættende, uden at der nødvendigvis er kød i. Derudover er Nordic Catering altid åben for en god snak. For dem er det nemlig vigtigt, at jeres frokost er helt, som I ønsker.

En frokostordning i København I kan stole på

Du kender det måske. Når klokken nærmer sig spisetid, kan minutterne kun gå for langsomt. Man længes efter pause og mad, så man kan lade op til resten af arbejdsdagen. Derfor er det også vigtigt, at maden kommer til tiden. Ellers kan det hurtigt skabe sure miner. Du kan dog være helt rolig, når du bestiller hos Nordic Catering. De skal nok sørge for at have maden på bordet til tiden, så alle kan blive mætte og glade.

Comments are closed.